Met onze gloednieuwe flyers reden we op donderdag 14 maart naar Nieuwegein, naar het tweejaarlijkse V&VN Diabeteszorg Symposium voor diabetesverpleegkundigen en praktijkondersteuners. Bij dit symposium kunnen non-profit organisaties zich aanmelden om gesponsord te worden door de organisatie om aanwezig te zijn op het symposium. Na ruim een half jaar actief te zijn voor Insulin for Life, werd het voor ons tijd om zichtbaar met Insulin for Life naar buiten te treden en hadden we ons aangemeld.

We kregen een tafel bij de ingang toegewezen door de organisatie. Een perfecte plek, want zo moest iedereen langs ons om bij de ingang van de grote symposium zaal te komen. Door ons werk bij Stichting ééndiabetes hebben we een flink netwerk opgebouwd binnen de diabeteswereld en kwamen we al snel veel bekenden tegen. Omdat we voor het eerst echt naar buiten traden als het nieuwe bestuur van Insulin for Life, waren veel mensen positief verrast Jasper en mij in deze nieuwe rol te zien.

Tijdens de lunchpauze begon het goed te lopen bij onze tafel. Nieuwsgierige diabetesverpleegkundigen en praktijkondersteuners namen onze nieuwe flyers mee voor in de spreek- en wachtkamer. We hebben uitleg gegeven wat we precies doen, welke projecten we ondersteunen en welke materialen we wel en niet inzamelen. Ook hebben we kennis kunnen maken met diabetesverpleegkundigen die al hielpen met het inzamelen van spullen voor Insulin for Life. Een gezicht zien achter een naam en e-mailadres is altijd fijn!

Eigenlijk was iedereen direct enthousiast over de missie van Insulin for Life Nederland. Het is fijn om te merken dat iedereen direct begrijpt waarom we dit doen en waarom het zo belangrijk is. Het was absoluut niet nodig om mensen te overtuigen. Een geslaagde dag!

Werk je als praktijkverpleegkundige of diabetesverpleegkundige en wil je ons ook helpen met het inzamelen van overgebleven insuline en materialen? Of wil je onze prachtige nieuwe flyer in je spreek- en wachtkamer hebben liggen? Fantastisch! Stuur ons dan een berichtje via het contactformulier!  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *