Op veel plekken in de wereld hebben mensen geen toegang tot de basiszorg die nodig is bij de behandeling van diabetes, terwijl in de Westerse wereld jaarlijks veel materialen niet meer worden gebruikt en zelfs weggegooid! Insulin for Life zamelt daarom nog houdbare en ongebruikte insuline en diabeteshulpmiddelen in en zorgt dat het via verschillende projecten in ontwikkelingslanden terecht komt bij de mensen die het hard nodig hebben. Financiële donaties zijn zeer welkom en ook noodzakelijk om Insulin for Life Nederland draaiende te houden. Insulin for Life Nederland wordt geheel gerund door vrijwilligers.

Je kunt echter ook op een andere manier een bijdrage leveren aan Insulin for Life!

Volg ons op social media!

Wij zijn actief op Instagram en Facebook. Volg ons via @insulinforlifenederland!

Op LinkedIn vind je ons via onze bedrijfspagina van Insulin for Life The Netherlands.

Deel ons initiatief!

Praat off- en online over Insulin for Life Nederland en moedig mensen aan om hun ongebruikte en nog houdbare insuline en diabeteshulpmiddelen te doneren aan Insulin for Life. Ook waarderen we het zeer als je organisaties wijst op Insulin for Life.

Word onderdeel van ons netwerk!

Insulin for Life Nederland heeft al verschillende zorgverleners die meehelpen met het inzamelen van nog houdbare insuline en diabeteshulpmiddelen. Zij fungeren als verzamelpunt, waar de materialen op gezette momenten worden doorgestuurd naar het centrale verzamelpunt van Insulin for Life. Werk je als zorgverlener en wil je ook een verzamelpunt starten voor Insulin for Life? Neem dan contact met ons op via het contactformulier!

Vrijwilligers!

Insulin for Life Nederland wordt volledig gerund door vrijwilligers. Momenteel zijn we op zoek naar een vrijwilliger die ons kan helpen met de fundraising en/of het aanvragen van subsidies. Heb jij hier kennis over of wil je je hierin verdiepen? Neem dan contact met ons op!

Door het toenemende aantal pakketjes en donaties wat we ontvangen, kunnen we ook hulp gebruiken bij het uitpakken en sorteren van binnengekomen materialen. Woon jij in omgeving Rotterdam en kun je 2-4 keer per maand een paar uurtjes komen helpen? Laat het ons weten via het contactformulier!

Als jij denkt ons te kunnen helpen met jouw skills, komen we graag met je in contact, ook als je andere ideeën hebt dan bovenstaande taken. Stuur ons een berichtje via het contactformulier!

Samenwerken!

Run of werk jij bij een organisatie en wil je met ons samenwerken? Daar houden we van! Stuur ons bericht via het contactformulier met een uitleg over jouw organisatie en hoe je denkt dat we elkaar kunnen ondersteunen en versterken. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.