Op veel plekken in de wereld hebben mensen geen toegang tot de basiszorg die nodig is bij de behandeling van diabetes, terwijl in de Westerse wereld jaarlijks veel materialen niet meer worden gebruikt en zelfs worden weggegooid! Insulin for Life zamelt daarom nog houdbare en ongebruikte insuline en diabeteshulpmiddelen in en zorgt dat het via andere organisaties terecht komt bij de mensen die er zelf geen toegang toe hebben. Financiële donaties zijn zeer welkom en ook noodzakelijk om Insulin for Life Nederland draaiende te houden.
Insulin for Life Nederland wordt geheel gerund door vrijwilligers.

Je kunt echter ook op een andere manier een bijdrage leveren aan Insulin for Life!

Volg ons op social media!

Wij zijn actief op Instagram en Facebook. Volg ons via @insulinforlifenederland! Op LinkedIn kun je onze pagina vinden via de volgende link: Insulin for Life The Netherlands.

Deel ons initiatief!

Praat off- en online over Insulin for Life Nederland en moedig mensen aan om hun ongebruikte en nog houdbare insuline en diabeteshulpmiddelen te doneren aan Insulin for Life. Of praat over Insulin for Life met je zorgverlener. Wij hebben flyers om in de wachtkamer te leggen en die kunnen we opsturen. Ook waarderen we het zeer als je organisaties die insuline of diabeteshulpmiddelen kunnen gebruiken wijst op Insulin for Life. Momenteel hebben we genoeg voorraad om nieuwe organisaties mee te kunnen ondersteunen.

Word onderdeel van ons netwerk!

Insulin for Life Nederland heeft al verschillende zorgverleners die meehelpen met het inzamelen van nog houdbare insuline en diabeteshulpmiddelen. Zij fungeren als verzamelpunt, waar de materialen op gezette momenten worden doorgestuurd naar het centrale verzamelpunt van Insulin for Life. Hiervoor werken wij onder ander samen met de accountmanagers van Mediq. Werk je als zorgverlener en wil je helpen met het inzamelen van materialen voor Insulin for Life? Neem dan contact met ons op via het contactformulier!

Vrijwilligers!

Insulin for Life Nederland wordt volledig gerund door vrijwilligers. Momenteel zijn we op zoek naar een vrijwilliger die ons kan helpen met de fundraising en/of het aanvragen van subsidies. Heb jij hier kennis over of wil je je hierin verdiepen? Neem dan contact met ons op!

Als jij met jouw kennis en ervaring denkt ons te kunnen helpen op een andere manier, komen we graag met je in contact! We staan open voor ideeën en suggesties. Stuur ons een berichtje via het contactformulier!

Samenwerken!

Run of werk jij bij een organisatie en wil je met ons samenwerken? Daar houden we van! Stuur ons bericht via het contactformulier met een uitleg over jouw organisatie en hoe je denkt dat we elkaar kunnen ondersteunen en versterken. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.