Insulin for Life Nederland wordt gerund op een vrijwillige basis door het bestuur. Op veel plekken in de wereld hebben mensen geen toegang tot de basiszorg die nodig is bij de behandeling van diabetes, terwijl in de Westerse wereld jaarlijks veel materialen niet meer worden gebruikt en zelfs weggegooid! Insulin for Life zamelt daarom nog houdbare en ongebruikte insuline en diabeteshulpmiddelen in en zorgt dat het via verschillende projecten in ontwikkelingslanden terecht komt bij de mensen die het hard nodig hebben. Financiële donaties zijn zeer welkom en ook noodzakelijk om Insulin for Life Nederland draaiende te houden.

Je kunt echter ook op een andere manier een bijdrage leveren aan Insulin for Life!

Volg ons op social media!

Wij zijn actief op Instagram. Volg ons via @insulinforlifenederland!

Op LinkedIn vind je ons via onze bedrijfspagina van Insulin for Life The Netherlands.

Deel ons initiatief!

Praat off- en online over Insulin for Life Nederland en moedig mensen aan om hun ongebruikte en nog houdbare insuline en diabeteshulpmiddelen te doneren aan Insulin for Life.

Word onderdeel van ons netwerk!

Insulin for Life Nederland heeft al verschillende zorgverleners die meehelpen met het inzamelen van nog houdbare insuline en diabeteshulpmiddelen. Zij fungeren als verzamelpunt, waar de materialen op gezette momenten worden doorgestuurd naar het centrale verzamelpunt van Insulin for Life. Werk je als zorgverlener en wil je ook een verzamelpunt starten voor Insulin for Life? Neem dan contact met ons op via het contactformulier!

Vrijwilligers!

Insulin for Life Nederland is op dit moment in transitie naar een nieuw bestuur. Heb je een goed idee of wil je Insulin for Life Nederland op een andere manier ondersteunen? We komen dan graag met je in contact! Stuur ons een berichtje via het contactformulier.

Samenwerken!

Run of werk jij bij een soortgelijk initiatief en wil je met ons samenwerken? Daar houden we van! Stuur ons bericht via het contactformulier met een uitleg over jouw organisatie en hoe je denkt dat we elkaar kunnen ondersteunen en versterken. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.