De website van Insulin for Life kon wel een kleine make-over gebruiken. Dus de informatie is inmiddels geüpdatet, het contactformulier is gewijzigd en er zijn wat nieuwe pagina’s aan de website toegevoegd. Zo is er nu een pagina waar je precies kunt vinden wat we wel en niet inzamelen en hebben we een over ons – pagina toegevoegd, zodat je weet wie de gezichten zijn achter Insulin for Life Nederland. Wij vinden het heel belangrijk dat oprichtster Nynke genoemd blijft worden op de website, zij heeft zich ruim 9 jaar lang keihard ingezet voor Insulin for Life Nederland. De komende tijd zullen we nog vaker nieuwe informatie toevoegen en de site actueel houden.

Nu de website verfrist is, was het ook tijd voor een mooie flyer. Een flyer klinkt misschien wat ouderwets, maar ervaring bij ééndiabetes leerde ons dat dit in ziekenhuizen een hele effectieve manier is voor de promotie van je organisatie. Diabetesverpleegkundigen en artsen kunnen de informatie meegeven aan de juiste patiënten of de flyers worden bekeken en meegenomen in de wachtruimte.

Mijn collega Katya Tereshkova was bereid ons te helpen. Voor een lekkere fles wijn, wilde zij wel een mooie flyer maken. Fantastisch als mensen uit je omgeving ook zo betrokken zijn bij jouw vrijwilligerswerk! Haar opdracht was: een flyer op A5 formaat in de stijl van de website, met een frisse maar serieuze uitstraling, maar wel een flyer die opvalt tussen de andere flyers en folders in het ziekenhuis. Verder hebben we haar volledige creatieve vrijheid gegeven. Met deze wensen, foto’s en de tekst die Jasper en ik (met de hulp van Anne van ééndiabetes) gemaakt hebben, is zij aan de slag gegaan.

Het resultaat mag er wezen; Katya heeft fantastisch werk geleverd! We hebben direct een grote doos met flyers besteld, want ons eerste evenement stond op de planning; het V&VN Diabeteszorg symposium in Nieuwegein. Ons doel: zo veel mogelijk diabetesverpleegkundigen informeren over het bestaan en de doelen van Insulin for Life en kennismaken met diabetesverpleegkundigen die Insulin for Life al ondersteunen. Daarbij zou het mooi zijn als die hele doos met prachtige nieuwe flyers aan het einde van de dag helemaal leeg is!

Wil je nu ook een stapeltje flyers in jouw ziekenhuis? Stuur ons dan een berichtje via het contactformulier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *