Dit het laatste nieuws rond Insulin for life the Netherlands,

Eerst wil ik mijn dank uitspreken over het geweldige resultaat wat de fietstocht naar Berlijn Insulin for Life heeft opgeleverd.

Er zijn echt al heel veel collega´s die meehelpen om zoveel mogelijk insuline en teststrips in te zamelen. Op deze manier kunnen heel veel kinderen met diabetes gered worden.

Ik weet niet direct waar alle insuline vandaan komt. Dus dat is nog wel een punt waar aan gewerkt moet worden.

Afgelopen december opnieuw naar Sierra Leone geweest. In Panguma wordt goede diabeteszorg geleverd. Dat resulteert vooral in het aantal mensen met diabetes die gezien worden. Panguma gaat nu ook zwangere vrouwen met diabetes opnemen.

Protocollen moeten gemaakt en folders die meegegeven kunnen worden aan de mensen met diabetes maar ook aan familie leden.

Evaluatierapport is geschreven, nu het jaar rapport nog. Er is wel een doel dit jaar. Insulin for Life gaat voor de ABNI status!!

De eerste voorbereidingen zijn gemaakt voor de fietstocht naar Barcelona. De kaarten van de route zijn besteld. En het beloofd een uitdagende fietstocht te worden.

Er wordt een draaiboek gemaakt zodat ook het FEND bestuur op de hoogte gebracht kan worden. We willen natuurlijk wel een podiumplaatsje dit jaar tijdens de FEND.

Kunnen we met beeldmateriaal uitleggen waar Insulin for Life voor staat.

Vriendelijke groet Nynke Landman

………………………………………………………………………………………………………………..

Wat doet Insulin for life, verzamelt insuline ampullen (penfill en of wegwerp pennen),

bloedglucose-strips en -meters, en naalden en lancetten, om deze daarna te versturen naar ziekenhuizen in de derde wereld. De insuline moet minstens nog 3 maanden houdbaar zijn en het moet koel bewaard zijn.

IFL werkt actief samen met de Internationale Diabetes Federatie en ondersteunt het IDF-kinderprogramma (www.idf.org).
Andere landen die al actief zijn binnen Insulin for life Global zijn:
Insulin for life Australia (vanaf 1999)
Insulin zum Leben Germany (vanaf 2000)
Insulin Dependent Diabetes Trust-UK (vanaf 2002)
Insulin for life USA (vanaf 2003)
Insulin zum leben Austria (vanaf 2006)
Insulin for life Netherland (vanaf 2009) insulinforlife.nl@gmail.com
Nog houdbare insuline en teststrips mogen niet worden weggegooid. Verzamel deze materialen en help levens te redden over de hele wereld. De verzendkosten zijn minder dan 5% van de waarde van de aangeleverde spullen dus dit is pas echt een rendabel ontwikkelingsproject!

Insulin for life Netherland, Nynke Landman, Sylspaed 5, 8618NW Oosthem,insulinforlife.nl@gmail.com, bankrekening: 93 99 97 290, KvK 30266939

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *