Jasper en ik, Câthy, zijn eind augustus van Rotterdam naar de andere kant van het land verhuisd en dus verhuist Insulin for Life met ons mee. Afgelopen zaterdag hebben we alle voorraad die nog in Rotterdam stond, verhuisd naar de nieuwe locatie op de Veluwe, dichtbij huis. Onze hond Zazu ‘hielp’ ook mee. Gelukkig hadden we alle teststrips, bloedglucosemeters, pennaalden, lancetten en insulinepennen (voor ampullen insuline) in grote IKEA bakken opgeslagen, dus konden we eenvoudig stapelen in het gehuurde busje. Onze enorme koelkast (van bijna twee meter hoog) moest worden geleegd en ook in het busje getild. Daar maakte ik me vooraf even zorgen over, maar dat ging eigenlijk zonder problemen. Ik ben toch sterker dan ik van tevoren dacht, of koelkasten zijn tegenwoordig niet meer zo zwaar, dat laat ik maar even in het midden.

Inmiddels staat de koelkast zachtjes te brommen op de nieuwe locatie, weer helemaal gevuld. De bakken zijn weer gesorteerd en staan op hun nieuwe plek. Afgelopen week is er meteen een pakket van 11 kilo gemaakt en die wordt 29 september meegenomen naar City Garden Clinic in Sierra Leone. Ook zijn we bezig weer een pakket van ruim 30 kilo samen te stellen voor Holy Spirit Hospital in Sierra Leone en hebben we een nieuw verzoek van een organisatie uit Libanon. Kortom, wij zijn vanaf de nieuwe locatie weer volop bezig! 

We willen Allsafe Rotterdam in ieder geval bedanken voor het prettige contact en de goede service van de afgelopen 2,5 jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *