We zijn inmiddels haast niet anders gewend: we werken thuis, we wassen onze handen regelmatig en we houden anderhalve meter afstand. Het corona virus is al een tijdje onder ons en we lijken er steeds meer aan te wennen. Het lijkt inmiddels zelfs dusdanig onder controle dat de overheid het aandurft om de touwtjes stukje bij beetje weer iets te laten vieren.

Corona virus en Insulin for Life

Voor Insulin for Life is het corona virus ook minder goed nieuws. Onze voorraden puilen uit in onze Nederlandse opslag, maar we krijgen het niet op de plaats waar de spullen zo hard nodig zijn. Normaal gesproken geven we onze pakketjes mee met mensen die die kant op reizen. Dit gebeurt op deze manier, omdat er een grote hoeveelheid medische hulpmiddelen inzit die niet zomaar ergens mag stranden bij de douane. Maar nu reist er niemand. Enerzijds is dat goed, omdat we netjes de Nederlandse regels om corona onder controle te houden opvolgen. Anderzijds zorgt het aan de andere kant van de wereld voor problemen van niet in te schatten grootte.

Oproep

Op onze projecten zal de hoeveelheid juist steeds verder slinken. Daarom hebben we jouw hulp nodig. Weet jij een goede manier om de spullen toch op de plaats van bestemming te krijgen? Of heb jij connecties die ons kunnen helpen? Laat het ons dan weten! Schroom niet om contact met ons op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *