Alle kinderen in de wereld hebben recht op een goede gezondheidszorg. Helaas is de gezondheidszorg zoals in Ggambia, Uganda, Congo, Sierra Leone en Armenie niet zo goed geregeld als in Nederland. De kinderen uit deze landen hebben onder andere geen toegang tot voldoende medicijnen, waaronder insuline.

Insulin for life
De jeugd uit deze Afrikaanse landen wil graag een lang en gezond leven net als wij, maar dit is helaas niet mogelijk daar de voorzieningen ontoereikend zijn. Insulin for life ondersteund kinderen met diabetes met behulp van het leveren van insuline, want zonder steun van Insulin for life zijn deze chronisch zieke kinderen ten dode opgeschreven.

Daarnaast ondersteund Insulin for life meerdere projecten waaronder het opzetten van goede diabetes zorg. Dit gebeurt door het geven van educatie aan plaatselijke hulpverleners.

Steun het goede doel!

Om aandacht te vragen voor Insulin for life fietsen zorgverleners Yvonne Koolen, Jos Koolen en ondergetekende 1750 kilometer in 14 dagen van Maastricht naar de FEND in Barcelona. Daarbij worden ze ondersteunt door Janka de Jong, die de volgauto bestuurt. Om deze tocht veilig en met veel aandacht voor het goede doel te kunnen maken, zijn we op zoek naar financiële ondersteuning. Er is onder andere behoefte aan opvallende, herkenbare kledij, EHBO materialen en energierijke voedingsmiddelen. Graag overnachten we in een Bed en Breakfast voor een goede nachtrust zodat we met nieuwe energie de volgende dagetappe kunnen volbrengen.

Met onze fietstocht willen we niet alleen zelf het goede doel ondersteunen. We willen zowel bij bestuur als deelnemers van de FEND het belang van dit goede doel onderstrepen.

Na één week na het ontvangen van deze mailing neem ik contact met u op om de mogelijkheden met u te bespreken.

Hopende op een positieve reactie uwerzijds.

Met vriendelijke groet,

Nynke Landman

Vertegenwoordiger Insulin for life Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *