Ben jij ook benieuwd wat er precies met jouw pakketje gebeurt als je jouw overgebleven diabetes spullen hebt opgestuurd? Op deze afbeelding zie je stap voor stap hoe het in z’n werk gaat.

Helaas zijn heel veel projecten nog niet bij ons bekend en gaan er dus nog mensen dood aan diabetes type 1. Dit vinden we onacceptabel. Insuline zou voor iedereen die dat nodig heeft beschikbaar moeten zijn. Ken jij nog een project dat onze hulp kan gebruiken? Of ken je iemand die ons aan een nieuw project kan helpen? Laat het ons weten!

P.s. Blijf vooral die leuke briefjes in de pakketten stoppen, worden we blij van!

One Comment

  • Wat geweldig om te ontdekken dat ik de oude bloedglucosemeters van mij en m’n overleden moeder kan doneren aan een goed doel, heb maar liefst 6 stuks ! Ze komen naar jullie toe !!!
    Zojuist info zitten lezen en het doet me goed dat er mensen zijn die zich inzetten voor anderen voor wie het niet vanzelfsprekend is om insuline en hulpmiddelen tot hun beschikking te hebben, petje af ?

    Als diabetespatiënt en pompgebruiker moet ik altijd een Flexpen NovaRapid achter de hand hebben en toen moeder nog leefde kon ik van haar altijd één van haar pennen bij mij in de koelkast leggen maar dat werd anders na haar overlijden en hoe ik mijn best ook deed bij verschillende apotheken om één pen te bemachtigen, lukte dit me niet. Heb ik grote moeite mee omdat ik ‘t een grote verspilling vind.
    Daarom zo blij dat nu van ‘t bestaan van jullie stichting afweet en ik voortaan de 4 ongebruikte insulinepennen kan doneren !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *